alt

Industrieel TV meubel 6 laden antieke afwerking

699,00 €
MTV-BD11-N6

Op voorraad

Beschrijving

Dit industriële mangohouten TV-meubel in antieke afwerking (ruw metaal) is zowel elegant als functioneel en biedt een warme, natuurlijke esthetiek aan je entertainmentruimte. Het is gemaakt van mangohout van hoge kwaliteit en is afgewerkt met massief hout en metaal, waardoor het een klassieker in industrieel design is. Als je op zoek bent naar een meubel met persoonlijkheid en een authentieke retrolook, zoek dan niet verder! Het nostalgische gevoel wordt onderstreept door de verouderde look van het metaal, de vintage halve maanvormige handgrepen en de wielen die zo uit een ander tijdperk lijken te komen.

Dit TV-meubel is 153 cm breed en 50 cm diep, waardoor het de ideale maat is voor je TV, elektronica en andere entertainment accessoires. De stevige constructie zorgt voor maximale stabiliteit en duurzaamheid.

Het meubel is uitgerust met vier metalen wielen die van links naar rechts kunnen worden verplaatst. Hierdoor kun je het meubel gemakkelijk verplaatsen om het te verplaatsen of schoon te maken.

Aan de rechterkant van het TV-meubel vind je twee kleine lades en aan de linkerkant vier kleine lades, die praktische opbergruimte bieden voor je afstandsbedieningen, kabels of andere kleine voorwerpen. Deze lades voegen extra functionaliteit toe en helpen je om je ruimte georganiseerd te houden. In het midden van het meubel, achter de twee gaasdeuren, vind je twee nissen van 78,5 cm lang, 40,5 cm diep en 17 cm hoog.

Het meubel wordt gemonteerd geleverd, dus je hoeft niets in elkaar te zetten. Je hoeft het alleen maar in de kamer van je keuze te zetten en te genieten. Elk stuk is met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Het is daarom uniek en heeft zijn eigen nuances.

Onderhoud: mangohout is gelakt met water om de natuurlijke schoonheid te behouden. We raden aan een zachte, licht vochtige doek te gebruiken om stof te verwijderen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen die het hout kunnen beschadigen.

Dit TV-meubel is ook verkrijgbaar in een carbon afwerking (zwart metaal).

Technische fiche

Breedte: 153 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 64 cm

Gewicht: 81 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
6 Recensies
Excellent 6
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (6)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling