Industriële dressoirs en buffetkasten

Er zijn 25 producten
Toont 1 - 25 van de 25 items
Toont 1 - 25 van de 25 items

Heeft u een opbergruimte nodig die perfect in uw woonkamer past? Ontdek onze collecties industriële mangohouten dressoirs en buffetkasten. Klein of groot, met lades of zonder, onze massief houten meubelen zijn niet alleen ideaal om op te bergen, maar ook om hun stijl. De massief houten meubelen in industriële stijl passen door hun robuuste en natuurlijke aspect namelijk perfect bij uw andere meubelen.

Opslagruimte nodig?

Waarom kiest u niet voor een dressoir of een industriële buffetkast? Dit massief houten meubel is ontworpen om uw organisatie te optimaliseren met zijn verschillende compartimenten en lades. Ze bieden u immers talrijke opbergmogelijkheden, wat ze tot bijzonder praktische meubelstukken maakt. Onze dressoirs kunnen in bijna elke kamer van uw huis worden geïnstalleerd, en kunnen ook worden gebruikt als massief houten tv-meubel in uw woonkamer of als opbergruimte voor uw servies in de eetkamer of keuken. De mogelijkheden zijn legio en u vindt altijd wel een bestemming voor uw massief houten dressoir. Onze meubelen zijn ontworpen in een industriële geest of meer algemeen "indus" genoemd en zijn allemaal handgemaakt.

Kwaliteit is onze prioriteit

In onze winkel hechten wij veel belang aan de kwaliteit van onze meubelen en de keuze van onze materialen. Bij de vervaardiging van ons industrieel meubilair, besteden wij bijzondere aandacht aan de materialen die wij kiezen. Voor de fabricatie van onze meubelen gebruiken wij in het bijzonder mangohout. Dit edele en natuurlijke materiaal geeft onze buffetkasten en dressoirs een zeer mooie afwerking.

Kies voor de veiligheid van een stevig meubelstuk

Naast een robuust en esthetisch verantwoord hout, zorgen wij er ook voor dat al ons hout behandeld is. De angst is vaak om uw massief houten meubelen te beitsen en nooit te weten hoe u de vlek uit een vloeistof kunt verwijderen. Zo garanderen wij weerstand tegen de gevaren die wij in ons dagelijks leven kunnen tegenkomen en deze weerstand houdt ook na verloop van tijd stand, zodat de meubelen in goede staat blijven, robuust en esthetisch, altijd onfeilbaar.

Door te kiezen voor een BARAK 7 buffetkast of dressoir maakt u de keuze om meubels aan te schaffen die in de loop der tijd niet zullen verslechteren.

Een ruime keuze om aan al uw behoeften te voldoen

Bij BARAK 7, doen we ons best om aan uw meubelwensen te voldoen. Daarom bieden wij een ruime keuze aan industriële buffetkasten en dressoirs die passen bij de kamers in uw huis.

Onze meubelen, gebouwd in de industriële stijl, worden aangeboden in verschillende configuraties. Op die manier kunt u de buffetkast kiezen die het best past bij de organisatie van uw meubelen, de indeling van uw kamer, maar ook bij de ruimte die u ter beschikking hebt.

Meubilair dat zich aan uw behoeften aanpast

Al onze meubelen kunnen uiteraard aan uw ruimte worden aangepast om in de ruimte van uw keuze te worden geplaatst en de meubelen te worden die u nodig hebt. Ze kunnen in de meeste kamers van uw huis worden geplaatst, waardoor ze een originele en onconventionele uitstraling krijgen. Dus als u op zoek bent naar een buffetkast of een buffet, kies dan voor een van onze industriële meubelstukken, u zult er geen spijt van krijgen. Aangezien wij onze meubelen in kleine hoeveelheden vervaardigen, kunt u het ons laten weten als er een ontbreekt in onze winkel. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om u te informeren over de aankomst ervan in onze winkel. Onze industriële dressoirs zijn gebouwd op een metalen basis met ruw mangohout. Het onderstel is massief, in de typische zwarte metaalkleur van industriële meubelen.

Industriële stijl op zijn best

De zogenaamde "industriële stijl" in interieurdesign is de tendens om oud en nieuw met smaak te combineren. De definitie van deze stijl bestaat erin uw woning een echt karakter te geven met elementen die geïnspireerd zijn op het industriële tijdperk en de arbeidersomgeving met eerder donkere kleuren en elementen van edele materialen zoals hout of leder. Zo zal de industriële trend meer een rauwe look hebben en gecombineerd worden met even imposante materialen zoals metaal of hout.

Wat de kleuren betreft, moet de plaats worden verfraaid met kleuren die de sfeer van de oude fabrieken weergeven, zoals flessengroen, rood, geel of zelfs zilvergrijs.

U weet dus dat industriële stijl niet alleen over decoratie gaat, de vaste elementen van uw kamers, maar ook over de inrichting. Dankzij onze winkel kunt u uw huis perfect in deze stijl inrichten met kwaliteitsmeubelen.

Als u onze andere producten wilt ontdekken of uw interieur wilt vervolledigen door uw aankoop te combineren met een ander meubel dat in uw woonruimte past, mag u onze servieskast in industriële stijl niet missen. Dit is een van onze mooiste meubelen van metaal en mangohout die perfect in uw interieur zal passen.

Kies voor uw woonkamer een TV-meubel in buffetstijl van metaal en hout dat perfect past bij een chesterfield bank of een leren stoel.

Aarzel niet om uw hedendaagse meubelen te combineren met onze producties om van uw interieur een harmonieuze omgeving in een loft stijl te maken!

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling