Bureaus in industriële stijl

Er zijn 12 producten
Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items

Het meubilair dat u voor uw werk gebruikt, heeft een grote invloed op uw productiviteit. Het beïnvloedt namelijk enkele zeer belangrijke aspecten die bepalend kunnen zijn voor uw werkprestaties. Daarom is het belangrijk uw werkmeubilair juist te kiezen, om te voorkomen dat uw werkcapaciteiten, uw geest of zelfs uw lichaam veranderen.

Hoe kiest u uw bureau ?

Het kiezen van een bureau is niet altijd gemakkelijk. Er zijn verschillende parameters waarmee u rekening moet houden. De keuze van uw werkplek zal mede afhangen van hoeveel tijd u eraan besteedt, hoeveel ruimte u, uw kind, of uw werknemer nodig hebben. Misschien hebt u een baan waarvoor u meerdere computerschermen nodig hebt, of meer ruimte om plannen te tekenen; in dat geval loont het de moeite een groter bureau te kiezen, zodat u nooit gestoord wordt door uw werkapparatuur. Kantoormeubilair moet zorgvuldig worden geselecteerd op basis van criteria zoals comfort, aanpasbaarheid en ergonomie. Vooraf moet worden bepaald over welke ruimte u beschikt en wat voor werk u daar gaat verrichten. Zo zal er bijvoorbeeld een andere keuze zijn tussen een bureau dat als toonbank of kassa wordt gebruikt en een los bureau dat wordt gebruikt voor de verwerking van dossiers of een bureau met meerdere vakken.

Ten slotte is het ook belangrijk om na te denken over de indeling van de kamer, de keuze van andere kantoormeubelen en de stijl van uw woning. De bureaus die wij aanbieden zijn ofwel in een industriële stijl of in een Scandinavisch design. Deze twee trends zijn het populairst, maar ze gaan ook goed samen met vele andere stijlen. Door hun originele of sobere uitstraling kunnen ze worden gecombineerd met meubelen in een zachtere of meer excentrieke stijl.

De verschillende soorten bureaus

Een bureau moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om functioneel te zijn. Deze omvatten een redelijke omvang om alle voor het werk benodigde hulpmiddelen te kunnen installeren, zoals een computer, bepaalde documenten, mappen, een lamp, en voor sommigen misschien een bureau-organizer en een agenda. Ook de hoogte is belangrijk en moet worden aangepast aan het gebruik van het bureau of de grootte van uw stoel.

Er zijn dus verschillende soorten bureaus, afhankelijk van uw verwachtingen en behoeften. Als u zich zorgen maakt over de ruimte, moet het bureau minder vloeroppervlak innemen en over het algemeen geschikt zijn voor elk soort werk. Dit zeer eenvoudige type bureau wordt beschouwd als het standaardmodel. Als ruimte geen probleem voor u is, kunt u kiezen voor een returntafel met een loodrecht of afgerond hoekblad, zoals ons industrieel bureau met raderwerk, dat met zijn bijzonder unieke industriële vormgeving en stijl een vleugje originaliteit aan zijn nut kan toevoegen. Het is ook een praktisch type bureau om uw documenten en ander werkmateriaal binnen handbereik te hebben, zodat u efficiënter en sneller kunt werken.

Voor het comfort en de ergonomie is het ook interessant om een bureau met laden te kiezen. Zo hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik, maar maakt u uw kantoorruimte ook vrij van niet-essentiële zaken die toch nuttig zijn voor uw werk. U zult ze gemakkelijk tot uw beschikking hebben zonder dat ze uw werk in de weg staan.

Gebruikte materialen

Het kantoor moet een sfeer scheppen die bevorderlijk is voor de productiviteit. Meestal worden neutrale en lichte kleuren op prijs gesteld. Hout schijnt een geliefd materiaal te zijn en wij begrijpen dat al onze bureaus gemaakt zijn van hoogwaardig hout, vaak massief mangohout met metalen poten. Inderdaad, hout is een materiaal dat zich onderscheidt door zijn edelheid en zijn talrijke soorten, die een veelvoud aan kleuren en motieven bieden. Door zijn adel is het een uitstekende keuze voor een werkplek die prestige en luxe wil uitstralen.

Onze meubelen van hout en metaal, met hun industrieel design, zijn zo ontworpen dat ze even praktisch zijn voor soorten activiteiten die steeds terugkerende opstellingen vereisen. U vindt bureaumodellen met of zonder laden.

Wat de vormen betreft, wordt de rechthoekige vorm aanbevolen om onnodig ruimteverlies in de kamer te vermijden, vooral als die klein is. Bovendien kan dit de meest geschikte keuze zijn als het bureau door meerdere mensen moet worden gebruikt.

Wees productiever met uw meubilair

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, is kantoormeubilair zeer belangrijk voor de productiviteit van werknemers in bedrijven. Dit bewijst dat uw meubelen juist moeten worden gekozen naargelang van het gebruik dat u ervan zult maken. Het meubilair dat u op uw werkplek gebruikt, zal u helpen productiever te zijn.

Profiteer van meubels met een atypisch design, gemaakt van massief hout en metaal in een industriële of Scandinavische stijl die functioneel zullen zijn.

Om echt functioneel te zijn, is een van de eerste belangrijke factoren dat het stevig moet zijn en ontworpen voor herhaaldelijk en frequent gebruik. Dit is het geval met onze bureaus die gemaakt zijn van massief mangohout en ijzer om een onvergelijkbare stabiliteit en stevigheid te garanderen. 

Maar het meubilair moet ook praktisch zijn met opbergruimte voor uw documenten. Veel van onze industriële bureaumodellen zijn voorzien van lades, zodat u een comfortabele ruimte op het bureaublad hebt en toch gemakkelijk bij uw materiaal kunt.

Als het gaat om concentratie op kantoor, kunnen we spreken over degenen die hun werkplek te veel uitrusten. Inderdaad, sommige professionals hebben de neiging om veel meubels en accessoires in hun lokalen te installeren. Hierdoor zijn ze meer afgeleid op de werkplek. Rust uw lokalen uit met voorwerpen en meubilair die u zullen helpen efficiënt te werken. Daarom raden wij u aan meubelen te kiezen die uw werk vergemakkelijken en praktischer maken, zodat u een luchtige werkruimte hebt en toch uw spullen binnen handbereik hebt als dat nodig is.

Als u de kamer te veel inricht en uw bureau te veel uitrust, zult u uw aandacht in beslag nemen en afgeleid worden. Het is belangrijk dat u zich tijdens het werk kunt concentreren om uw taken naar behoren uit te voeren.

Anderzijds zijn er bedrijven die voorstander zijn van minimalisme en zich slechts uitrusten met het absolute minimum.

In dit geval hebben de werknemers alleen een bureau en een stoel voor hun lokalen en beperken zij hun uitgaven. Dit beperkt echter ook hun comfort op het werk. Het resultaat is meestal organisatorische verwarring en tijdverspilling. Daarom moet u uw behoeften bepalen. Dit hangt meestal af van de aard van uw werk. U moet uw behoeften kennen om de bureaus en andere meubelen te kopen die uw efficiëntie zullen verhogen.

Bij Barak 7 bieden wij een ruim assortiment houten en metalen tafels. Voeg een stoel in industriële stijl toe voor een unieke werkruimte.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling