Suite à l'incendie survenu cette nuit dans le Centre de données d'OVH Strasbourg, nos adresses emails sont momentanément inaccessibles
Pour nous contacter par email, veuillez utiliser le Chat du site internet ou la messagerie de Facebook

Controleer bij levering de staat van de goederen. De leveringen vinden plaats op het gelijkvloers, aan de eerste deurdrempel.

Indien je bestelling minstens één meubelstuk van meer dan 30 kg bevat, wordt de levering op afspraak door Geodis uitgevoerd. De pallet(s) (vastgebonden met een blauwe band) wordt door de bezorger op de begane grond in een deuropening geplaatst. 

In het geval van een bestelling van producten met een gewicht van minder dan 30 kg, wordt de levering op het gelijkvloers aan de deurdrempel door GLS bezorgd.

In geval van levering door Geodis (elke bestelling met minstens één meubelstuk van meer dan 30 kg):
Controleer grondig de staat van de goederen. Als je het geringste gebrek opmerkt (beschadigd of gescheurd karton, beschadigd meubilair, levering "in bulk" en niet op een gefilmde en vastgebonden pallet), moet je weigeren je handtekening te plaatsen op de computer van de bezorger en hem om het papieren formulier vragen waarop je op een duidelijke en gedetailleerde manier het geringste reden tot voorbehoud aangeeft VOORALEER TE TEKENEN. Als je geen voorbehoud opgeeft en het meubel beschadigd is, is verdere tussenkomst niet mogelijk.

In geval van levering door GLS, gelieve eventuele afwijkingen te melden aan de bezorger en deze op de leveringsbon te noteren VOORALEER je deze ondertekent.

---LAAT DE BEZORGER NOOIT VERTREKKEN ZONDER ANNOTATIE VAN EEN DEFECT OF BREUK, ZONDER DEWELKE WIJ ERNA NIET MEER IN STAAT ZIJN OM HUN VERANTWOORDELIJKHEID TE LATEN GELDEN---

Opgelet: Je wordt gevraagd om de goederen te controleren bij ontvangst. Als je merkt dat het meubel beschadigd is of het je niet past, nodigen we je uit om binnen 24 uur contact met ons op te nemen. Zodra het ontvangstbewijs is ondertekend zonder voorbehoud en je beslist om het meubel binnen de 14 dagen terug te sturen, moet je zelf instaan voor de terugzending en bijhorende kosten.

Lichtere meubels (minder dan 30 kg) worden je binnen de 10 dagen per pakketdienst toegezonden. De levering wordt voorafgegaan door een afspraakname of een e-mailbericht (Check zeker je spam mailbox!). Het pakket wordt op het gelijkvloers aan de deurdrempel geleverd.

Lichte pakketten worden per pakketvervoerder verzonden en tegen handtekening bij jou thuis afgeleverd.

Bereken de verzendkosten van je bestelling door je selectie toe te voegen aan je winkelmandje.

Op verzoek leveren wij ook in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk  en het Verenigd Koninkrijk.

NIEUW: Wanneer je je bestelling geplaatst hebt kan je nu ook kiezen voor een gratis afhaling van je bestelling in ons nieuwe opslagplaats in Gosselies, België. De afhaling kan enkel op afspraak. Van zodra je bestelling klaarstaat contacteren we jou om een afspraak te regelen om je bestelling te komen afhalen.

NOUVEAU: Vous pouvez désormais choisir un enlèvement gratuit de votre commande dans notre nouvel entrepôt de Gosselies en Belgique lors du passage de votre commande. L'enlèvement se fait sur rendez-vous. Nous vous contactons dès que votre commande est prête pour vous proposer un rendez-vous d'enlèvement.


ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling