Industriële kasten

Er zijn 11 producten
Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items

Barak 7 biedt u zijn collectie industriële kasten en aan om u te voorzien van nuttige en designmeubelen. Met dit meubilair van edele en esthetische materialen kunt u uw interieur inrichten volgens uw behoeften. Ontdek onze selectie, onze houten en metalen meubelen zullen perfect passen in uw huis.

Hoe kiest u uw meubilair?

Voordat u kasten koopt voor uw nieuwe keuken, slaapkamer of badkamer, zijn er een aantal belangrijke dingen die u moet weten. Deze omvatten de basisprincipes van het kopen van kasten, inclusief budget, grootte, stijl, kwaliteit, constructie en afwerking. Al deze zaken moeten in overweging worden genomen alvorens een definitieve aankoopbeslissing te nemen. Op onze site vindt u alle soorten kasten die u wilt, - industrieel of vintage - om toe te voegen aan uw interieur. Er zijn vele stijlen en maten om uit te kiezen, voor elk budget, dus u zult verwend worden met keuze, altijd in topkwaliteit.

Bepaal uw budget

Kasten zijn goed voor 40% tot 50% van de totale kosten van uw interieur renovatieproject. Het vaststellen van uw totale budget zal dus een van de eerste dingen zijn die u moet doen. Maar laat deze beslissing je niet afschrikken. De kasten die u kiest, zetten de toon voor uw huis en spelen een belangrijke rol bij de transformatie van uw ruimte.

Kies uw plaats

Misschien wilt u een vakman naar uw huis laten komen om uw ruimte te onderzoeken. Maar je kunt het zelf doen. U moet uw ruimte opmeten en bedenken waar de nieuwe kasten moeten komen te staan. Met deze voorlopige afmetingen in de hand, kunt u de perfecte kast voor uw huis kiezen.

Kies het type kast

Kasten worden gebouwd in een verscheidenheid van vormen en maten en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder mango en acacia. Onze kasten zijn verkrijgbaar in standaardmaten, met vele opties voor opbergruimte, ontwerp en stijl. Of het nu metaal of hout is of een perfecte combinatie van de twee, u krijgt een kast van topkwaliteit wanneer u bij ons bestelt.

Verschillende opties

Opbergkasten bieden weinig andere mogelijkheden dan laden en kasten. Maar semi-maatwerk en 100% maatwerk kasten bieden eindeloze oplossingen voor uw opslagbehoeften. Schuifplanken voor potten en pannen, een wijnlade, verticale verdeelschotten voor dienbladen en koekjesvellen, een apparatengarage of schuifbakken zijn allemaal standaard accessoires. Als uw ruimte te klein is voor een kast en aanrecht, biedt een grote voorraadkast voldoende ruimte. Of voor potten en pannen in de keuken of handdoeken in de badkamer.

Keuze van decoratiestijl

Als u maar kort in het huis woont, kunt u kiezen voor een basisstijl van kasten. Maar als u van plan bent er uw "droomkeuken" of badkamer van te maken, moet u op zoek gaan naar een constructie van hoge kwaliteit. Lades en deuren van kasten worden vele malen per dag geopend en gesloten en moeten soepel en stil werken. De afwerking van het hout moet glad zijn. Kies een stijl die goed past bij de architectuur van uw huis en het interieurontwerp van andere kamers.

De massief houten kast: de tijdloze look

In onze winkel vindt u een selectie van massief houten meubelen. Onder onze grote collectie hebben wij uiteraard een gamma van kasten die uw interieur zullen verfraaien. Onze massief houten kasten in industriële stijl zullen met hun textuur en materiaal warmte brengen in uw omgeving en karakter geven aan uw inrichting.

Onze massief houten kasten gaan soms vergezeld van enkele metalen details die hun structuur nog versterken en er unieke en authentieke meubelen van maken. Het voordeel van massief houten kasten is dat ze kunnen worden gecombineerd met andere, minder imposante stijlen. De eenvoud van de stijl en het edele materiaal van massief hout maken deze meubelen geschikt voor vele interieurs en kunnen zelfs andere meubelen versterken en vice versa.

Kwaliteit is ons motto

Als er één ding is dat wij u kunnen verzekeren, dan is het wel dat wij bij Barak 7 ons industrieel meubilair vooral kiezen op basis van de kwaliteit ervan. Wij selecteren altijd de beste producten. Daarom is het merendeel van onze industriële meubelen gemaakt van massief acaciahout of massief mangohout. Door een zorgvuldige selectie van onze eigen producten kunnen wij garanderen dat wij u kwaliteitsvolle opbergmeubelen aanbieden. Meubels die duurzaam zijn, zodat u op lange termijn echt kunt denken aan een perfect interieur voor u. Naast onze kasten bieden wij ook industriële tv-meubelen, dressoirs, consoles, servieskasten, enz. aan.

De industriële kast: een tijdloos stuk

Het voordeel van kasten in industriële stijl is dat ze perfect passen in een vintage of Scandinavische stijl. De zachte mix van hout en metaal geeft uw meubels een strakke en verfijnde uitstraling. Dankzij het massieve hout kan de industriële kast uw interieur een rauwere toets geven onder uw meubelen. Uw garderobe toont de kwaliteiten van een stevig en betrouwbaar meubelstuk en brengt warmte en comfort in uw interieur, wat zeker de aandacht van uw bezoekers zal trekken.

Een esthetisch, maar vooral praktisch meubelstuk

Maar laten we niet vergeten dat de belangrijkste functie van een kast is om voorwerpen op te bergen en zo het interieur opgeruimd en ordelijk te houden. BARAK 7 biedt u verschillende modellen, in verschillende maten, kleuren en materialen. Er is echter één ding dat bij al deze modellen constant blijft: u vindt er een groot aantal vakjes waarin u uw accessoires en voorwerpen van allerlei aard kunt plaatsen.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling