Poefs in industriële stijl

Er zijn 11 producten
Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items

De poef, die vaak over het hoofd wordt gezien in woonkamers, lijkt misschien een niet-essentieel meubelstuk. Er zijn echter nog vele andere goede redenen waarom voetenbanken niet alleen als voetenbankje kunnen dienen, maar ook prachtige accessoires zijn in elk huis. Neem een kijkje bij onze poefs en vind de perfecte poef voor uw huis.

Waarom een poef kopen?

Hoewel we soms aan poefs denken als luxeartikelen, zijn ze door hun vele vormen en maten voor iedereen toegankelijk. Stoffen en lederen krukjes, of het nu kleine of grote voetenbankjes of kleine fauteuils zijn, hebben meer gebruiksmogelijkheden.

Grote industriële voetenbanken kunnen extra zitplaatsen bieden die gemakkelijk onder de tafel passen en gemakkelijk kunnen worden verplaatst wanneer ze niet worden gebruikt. Als u niet veel ruimte hebt en een zitplaats nodig hebt wanneer u gasten in huis hebt, is de industriële poef een goede keuze voor de organisatie.

Ze kunnen zelfs worden gebruikt als bijzettafel of salontafel voor de krant, tijdschriften, boeken en natuurlijk de afstandsbediening van uw TV.

Nu u weet hoe veelzijdig en aanpasbaar voetenbankjes kunnen zijn in uw dagelijks leven, laten we eens kijken naar de dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw nieuwe industriële stoelen en fauteuils.

Stem uw industriële poef af op uw meubelen

Het eerste waar u aan moet denken is uw bestaande meubilair. Wat is de stijl van uw sofa of fauteuil die u bij de poef wilt laten passen? Met metalen, houten of volledig stoffen poten, hout of leer, welk model moet u kiezen?

Als je een leren sofa in industriële stijl hebt, dan is een klassieke vintage industriële leren poef perfect. Hebt u daarentegen een moderne fluwelen sofa, dan zal een gestoffeerde stoffen poef in een stijlvol design of in hout een grote indruk maken en meer bij uw interieur passen.

Een ander punt van overweging is de grootte van de ruimte die u beschikbaar hebt. Kunt u een grote voetenbank plaatsen en er gemakkelijk omheen werken? Wie niet over de luxe van ruimte beschikt, hoeft niet te wanhopen: kleine voetenbankjes zijn net zo comfortabel als een zithoek.

Duurzaam stof

Een poef wordt zo vaak gebruikt dat, ook al wilt u er alleen uw voeten op laten rusten, de stof en het ontwerp van uw industriële poef van essentieel belang zijn om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

Wanneer u op zoek bent naar een industriële poef, let er dan op dat het materiaal bestand is tegen wrijving en dat de constructiekwaliteit van een hoog niveau is. In het algemeen zijn leder of stoffen gebonden aan metalen of houten poten de beste opties.

Voor duurzaamheid en een lange levensduur zijn de industriële voetenbankjes die wij aanbieden gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, zoals leer, hout of metaal.

Als u genoeg ruimte hebt, is een paar grote industriële leren poefs een geweldige manier om symmetrie te creëren in uw slaapkamer of woonkamer. Door de aard van hun bekleding passen industriële lederen zitzakken perfect in de rest van uw interieurinrichting en brengen ze een warme sfeer.

Welke maat en stof u uiteindelijk ook kiest voor uw industriële poef, dit kleine, discrete meubelstuk zal zeker het comfort brengen dat u nodig hebt, samen met een vleugje kleur in uw huis.

Leder voor uw industrieel interieur

Industriële lederen poefs zijn tijdloze meubelstukken die perfect passen bij lederen sofa's, houten kisten en natuurlijk bij andere industriële meubelen! Ontdek onze selectie van de beste industriële leren poefs om zeldzame juweeltjes te vinden die uw huis karakter zullen geven. Het is heel belangrijk dat u zich goed voelt in uw huis met meubilair dat comfort biedt. Dat is de reden waarom onze selectie van verschillende industriële lederen poefs zo succesvol is.

U vindt modellen met eenvoudige vierkante vormen gecombineerd met effen leer, en andere, modernere modellen met metalen of houten poten en verschillende vormen. Ook al blijft het edele materiaal leer een high-end materiaal, toch is er voor elk budget wel iets te vinden. U kunt ook Marokkaanse poefs vinden onder een verscheidenheid van lederen poefs die warmte en comfort in uw huis zullen brengen.

Waarom geen voetenbankje in je kantoor?

Allereerst is het belangrijk te weten dat zitzakken steeds meer door professionals worden gebruikt. Vooral jonge starters. Bent u een nieuwe, succesvolle onderneming en wilt u een werksfeer en vindingrijkheid in uw zaak uitstralen? Industriële zitzakken zijn de oplossing voor uw werkruimte.

Deze kleine industriële stoelen behouden de gezellige en comfortabele uitstraling waar veel werknemers blij mee zullen zijn. Bovendien houden jonge starters en organisaties van deze stijl van industrieel meubilair omdat het gemakkelijk te verplaatsen is. Bovendien bieden de poefs plaats aan veel mensen en zijn ze niet omvangrijk.

De industriële stijl, met zijn zeer sobere vormgeving en edele materialen zoals leder, hout en metaal, geeft uw kantoor een esthetische en verfijnde uitstraling, naast een warme sfeer.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling