Industriële nachtkastjes

Er zijn 5 producten
Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items

Je slaapkamer goed inrichten betekent ook kiezen voor goed slapen. De meubels die je kiest, bepalen de sfeer van je kamer en vaak willen we dat die net zo is als wijzelf. Nachtkastjes zijn een van de basiselementen van de slaapkamerinrichting, dus neem uw tijd en kies de nachtkastjes die u doen dromen.

De verschillende functies van nachttafels

Nachtkastjes hebben twee functies: zij bieden een oppervlak om essentiële voorwerpen bij het bed te plaatsen, zoals een lamp, een boek, een glas water of decoratieve voorwerpen om uw kamer te verfraaien. Sommige hebben ook verschillende laden en opbergruimten, en ze kunnen ook worden gebruikt als anker voor het bed. Op deze manier staat het bed niet alleen in het midden van de kamer, maar wordt het vergezeld door zijn nachtkastjes, wat de kamer nog meer harmoniseert, en ook een praktisch aspect heeft.

Niets beters dan een nachtkastje

Tegenwoordig kunnen veel dingen gebruikt worden als nachtkastje. Mensen gebruiken alles, van kleine kistjes tot bureaus, bijzetstoelen en zelfs kleine krukjes, alles kan als nachtkastje worden gebruikt. En hoewel sommige van deze vervangers mooi of interessant kunnen zijn, afhankelijk van de ruimte die u hebt, gaat er niets boven een echt nachtkastje dat speciaal voor dit doel is ontworpen. Niet alleen voor de harmonie van de kamer, maar ook voor de opstelling van uw meubelen en de ruimte die een echt nachtkastje biedt, dat zeker minder breed zal zijn dan een commode en praktischer dan een krukje dankzij de verschillende opbergmogelijkheden.

Grootte is belangrijk!

Maar voordat u een definitieve keuze maakt, moet u deze belangrijke hoogteregels in gedachten houden. Nachtkastjes moeten altijd op ongeveer dezelfde hoogte staan als de matras. Alles wat veel hoger of veel lager is, ziet er esthetisch niet goed uit, en praktisch ook niet. Als het op diepte aankomt, wil je niets dieper dan ongeveer 60 cm. Alles wat groter is dan dat kan het moeilijk maken om in het bed te komen. Omgekeerd is een klein nachtkastje nooit te klein, en het zal de bewoner van de kamer nooit in de weg staan. Een klein nachtkastje is dus praktischer en beter aangepast aan uw behoeften.

Onze verschillende modellen

Uw keuze zal afhangen van uw budget, de grootte van uw slaapkamer, de grootte van uw bed en uw opbergbehoeften. Op onze website vindt u de mooiste nachtkastjes waaronder :

- Het industriële nachtkastje van gerecycleerd hout: dit nachtkastje is gemaakt van gladde en geschuurde mangohoutresten. Dit is een groot pluspunt voor het onderhoud van de meubelen, in tegenstelling tot pallethout. De structuur is gemaakt van kwaliteitshout met zwarte metalen staanders en handgrepen die een vleugje industrieel karakter toevoegen. Het gebruikte kleurenpalet is een variatie van bruin met een vleugje groen/turquoise.

- Het nachtkastje van industrieel metaal: ondergedompeld in het hart van de nacht, gaat dit nachtkastje van grijs metaal volledig op in de zachte duisternis van de nacht. Gemaakt van een metalen structuur, zal dit kleine meubelstuk met hoekige hoeken alles wat u van plan bent op het oppervlak te zetten in de kijker zetten. Dankzij zijn sobere kleur heeft dit kleine meubelstuk in industriële stijl een sobere uitstraling die gemakkelijk kan worden gecombineerd met gekleurde accessoires of zelfs met een tapijt eronder.

- Nachtkastje Brooklyn: het nachtkastje Brooklyn combineert op subtiele wijze hout en zwart metaal tot een prachtig meubelstuk met een industrieel design dat uw slaapkamer veel karakter zal geven. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 60 cm is dit nachtkastje gemaakt van massief mangohout, dat behandeld is met een antivlekbehandeling voor eenvoudig onderhoud. De poten van dit meubel zijn van zwart metaal, evenals de deur met handgreep, die een grote bergruimte bevat. De lade opent met een handvat, ook van zwart metaal, en biedt extra bergruimte. De carbon afwerking van de metalen onderdelen geeft het meubel een mooie, industriële en verfijnde uitstraling.

Een nachtkastje naast een bed van hout en metaal? Ontdek onze catalogus van industriële meubels en koop een meubelstuk "als geen ander".

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling