alt

Hout en metaal industriële TV-meubel 180cm - Paris

649,00 €
MTV-26013

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Ontdek het 180 cm TV-meubel uit de Paris collectie, een iconisch stuk industrieel design dat charme en functionaliteit toevoegt aan je entertainmentruimte. Met zijn royale afmetingen van 180 cm breed, 50 cm hoog en 55 cm diep biedt dit TV-meubel de perfecte ruimte voor je TV en elektronica en voegt het een eigentijds tintje toe aan je woonkamer.

Dit TV-meubel is zorgvuldig vervaardigd uit massief mangohout en hoogwaardig metaal en belichaamt de rauwe elegantie van industriële stijl. Het massieve mangohout staat garant voor uitzonderlijke duurzaamheid en ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, terwijl de zwarte metalen accenten een authentieke maar moderne touch toevoegen.

Dit TV-meubel is ingenieus ontworpen om aan je opbergbehoeften te voldoen. In het midden vind je twee planken waarop je je elektronica, spelconsoles of multimediacollecties overzichtelijk kunt opbergen. Het geeft je ook ruimte om je favoriete decoratieve items uit te stallen, wat een persoonlijk tintje geeft aan je entertainmentruimte.

De uiteinden van het TV-meubel zijn voorzien van twee schuifdeuren die een ruime, open opbergruimte verbergen. Met deze deuren kun je elegant verbergen wat je wilt, terwijl je een netjes georganiseerde en esthetisch aangename ruimte creëert. Je kunt er je dvd's, videospelletjes of iets anders dat je uit het zicht wilt houden in opbergen.

Het schoonmaken van deze TV-meubel is eenvoudig. Een zachte doek is alles wat je nodig hebt om stof te verwijderen en het natuurlijke uiterlijk te behouden. Dankzij de beschermende vernisafwerking op waterbasis is dit TV-meubel vlekbestendig, waardoor het gemakkelijk dagelijks schoon te maken en te onderhouden is.

Om je interieur compleet te maken bestaat de Paris collectie ook uit een bijpassende salontafel, een klein dressoir en een groot dressoir, allemaal gemaakt in dezelfde elegante industriële stijl. Dankzij hun esthetische consistentie kun je met deze meubels een perfecte harmonie creëren in je woonruimte en een opvallende, moderne touch toevoegen aan je interieurontwerp.

Herdefinieer je interieur met meubels die stijl en functionaliteit combineren voor een opvallende visuele ervaring.

Technische fiche

Breedte: 180 cm

Diepte: 55 cm

Hoogte: 50 cm

Gewicht: 52 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
3 Recensies
Excellent 3
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (3)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling