Industriële serveertafels

Er zijn 3 producten
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items

De serveertafels zijn bestudeerd, ontworpen en vervaardigd om een duurzaam gebruik in de tijd mogelijk te maken.  Of het nu in uw keuken staat, in uw eetkamer of als bar in uw woonkamer, dit kleine multifunctionele meubelstuk zal u zeker bekoren. Ontdek onze brede selectie van industriële stijl serveertafels !

Een verscheidenheid aan serveertafels

Bij de productie van onze serveertafels wordt gestreefd naar originaliteit. U kunt kiezen tussen massief houten meubels met laden en deuren. Of u kunt een veel eenvoudiger ontwerp hebben, afhankelijk van de opslagruimte die u nodig hebt en de stijl die u wilt.

In de badkamer bewaren sommige mensen bijvoorbeeld alleen elektronische producten zoals haardrogers en stijltangen of schoonheidsproducten zoals make-up en cosmetica, zeep en olie, maandverband en tissues. Wanneer dit kleine meubelstuk in de woonkamer wordt geplaatst, kunnen anderen er kunstvoorwerpen, tijdschriften of zelfs flessen in opbergen om er een minibar van te maken. Shop op ons online shopping platform en u zult alles vinden wat u nodig heeft! Verschillende stijlen, maten en materialen zijn beschikbaar.

Een industriële serveertafel : een meubel voor elke kamer

Bijzetmeubelen zijn vooral praktische en gebruiksvriendelijke opbergmeubelen. Om deze reden kan de serveertafel gemakkelijk zijn plaats vinden in elke kamer van het huis. Hij kan worden gebruikt als bijzettafel met een lamp erop. Hij kan ook worden gebruikt als industriële boekenkast in de leeshoek van uw slaapkamer. In een woonkamer kan hij bijvoorbeeld tussen een fauteuil en een bank worden geplaatst. Op deze manier gerangschikt, zal het perfect zijn voor een drankje. In een eetkamer kunt u er een fruitschaal op zetten en in de verschillende vakken mooie receptenboeken opbergen. Indien nodig kunt u van een dressoir een nachtkastje of een badkamermeubel maken. Serveertafels zijn de laatste jaren steeds populairder geworden omdat badkamers meer op leefruimtes zijn gaan lijken. Ze zien er minder omvangrijk uit dan conventionele opslagunits.

Een robuust meubel voor elke gelegenheid

Het frame maakt dit industriële meubel stijf en biedt een stevige basis voor de scharnieren. Hun openingen en compartimenten maken ze functioneel, waar ze ook geplaatst worden. Bestel uw industriële serveertafel ! Het zal gemakkelijk zijn om een bestemming en een plaats te vinden voor deze mooie buffetkast. Sommige hebben een metalen frame en massief houten planken. Voor deze meubelen werd gekozen voor mango- en acaciahout, met natuurlijke en warme kleuren. Het bijzondere van dit bijzetmeubel is dat het geen poten heeft. De laatste hand aan een serveertafel wordt natuurlijk gevormd door de wieltjes, waarmee het zonder problemen van de ene ruimte naar de andere kan worden verplaatst.

De combinatie van massief hout en metaal

Het contrast tussen metaal en hout werkt weer eens. De charme en vintage industriële stijl van een serveertafel laat niemand onverschillig. Als u van deze stijl houdt en vooral van de mix van onbewerkt metaal en mango- of acaciahout, neem dan een kijkje in onze catalogus. Al onze industriële meubelen zijn gemaakt van sterk en betrouwbaar hout met metalen afwerkingen om de stijl te benadrukken die onze winkel charmant en authentiek maakt. Al onze industriële meubels zijn gemaakt van topkwaliteit materialen en alle houtsoorten zijn vlekbestendig. Voor het onderhoud van het mango- of acaciahout en de metalen structuur, volstaat het regelmatig af te nemen met een droge stofdoek en dat is alles. Het gaat snel en is erg gemakkelijk.

Een uitzonderlijke serveertafel

De serveertafel is ontworpen om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Ideaal voor een keuken of een eetkamer, de serveertafel ontworpen in metaal en massief hout in een industriële stijl zal u een onbetwistbare betrouwbaarheid brengen!

Onze serveertafels, vol originaliteit, hebben vele ingenieuze details die ze zeer functioneel maken!  Met een metalen structuur voor het grootste deel en een bovenblad van mango of acacia, is er een echte harmonie tussen de twee materialen. Dit zal een frisse wind door uw interieur laten waaien! De massief houten industriële serveertafel, gemonteerd op wieltjes, zal uw dagelijks leven vergemakkelijken, of het nu in uw slaapkamer, badkamer of keuken is.

De lades zijn erg vintage en geven uw meubels een moderne uitstraling.  Praktisch, u kunt er uw boeken, uw servies of zelfs uw decoratie in kwijt. U kunt ook gebruik maken van de opbergruimte net onder de laden om uw vazen, een plant of een ander voorwerp van uw keuze neer te zetten. Het zal er geweldig uitzien in uw keuken of eetkamer.

Een klein meubelstuk dat naar eigen inzicht kan worden aangepast

Oorspronkelijk was de serveertafel een klein tafeltje waarmee gerechten gemakkelijk van de keuken naar de eetkamer konden worden getransporteerd. Vandaag is dit meubelstuk volledig herzien. Het gebruik ervan is veelzijdig. Wij kunnen ook bevestigen dat het een echt decoratief object is voor onze interieurs.

De indeling van de vakken (als die er zijn) maakt de serveertafel bijzonder functioneel en praktisch. Hieruit blijkt dat dit dressoir vandaag sterk geëvolueerd is. Bovendien is het niet moeilijk voor te stellen dat hij in een woonkamer dienst zou doen als bar, met zijn industriële stijl die een vintage tintje aan uw kamer geeft. De massief houten industriële serveertafel kan ook dienst doen als kleine boekenkast of zelfs een ereplaats innemen in een veranda, omringd door planten en bloemen.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling