Industriële verlichting

Er zijn 30 producten
Toont 1 - 30 van de 30 items
Toont 1 - 30 van de 30 items

Welk type industriële lamp u ook zoekt, de juiste maat kiezen is van cruciaal belang om een evenwichtige look te bereiken. Kies een lamp die bij uw inrichting past. Of het nu gaat om een plafondlamp, bedlamp, tafellamp of vloerlamp, er is keuze te over. Hier zijn enkele tips om u te helpen de juiste lamp voor uw huis te kiezen.

H3: Plafondverlichting

Voor plafondlampen is het belangrijk om hanglampen te kiezen die niet te veel in uw kamer zullen opvallen. Daartoe moet de grootte van uw lamp worden gekozen op grond van de ruimte die u ter beschikking hebt, de grootte van de kamer en de hoogte van het plafond. Op die manier kunt u de hoogte bepalen waarop u uw plafondlamp ophangt, zodat hij de kamer niet lijkt te overweldigen. Bovendien moet u zich ervan bewust zijn dat meubelen in industriële stijl, met hun eenvoudige materialen van hout en metaal, gemakkelijk in uw interieur passen zonder zich op te dringen of andere stijlen of decoratieve voorwerpen te overweldigen.

H3: Tafel- of bedlampjes

Een ander ding om te overwegen is het soort kamer waar u een lamp kunt toevoegen. In woonkamers is 66 tot 86 cm een goede hoogte voor een lamp boven bijvoorbeeld industriële stoelen. Probeer in eetkamers iets hogere en dunnere dressoirlampen, tot 91 cm hoog. In slaapkamers, ga naar 76 cm wanneer de lampen op nachtkastjes staan.

H3: Woonkamerverlichting

Als u een extreem hoge kamer hebt, kunt u de lamp hoger hangen. Wees u bewust van mogelijke verblinding in de zichtlijnen van de bovenverdiepingen of andere praktische problemen bij grote kamers met meerdere verdiepingen. Als u een venster boven de kamer hebt, centreer het licht dan zo dat u het van buitenaf kunt zien als u het huis nadert.

Als u een heel hoog gewelfd plafond hebt, kan het beter zijn de kroonluchter aan een heel lange ketting of een langere stang te hangen, zodat het licht dichter bij de mensen in de kamer hangt dan op plafondhoogte.

H3: Voor uw eetkamertafel

Als u een kroonluchter of hanglampen boven een industriële tafel gebruikt, moet u bedenken dat een lamp met een druk ontwerp groter zal lijken en te veel aandacht zal trekken, dus als de kamer klein is en het plafond laag, kunt u beter voor een eenvoudiger of kleiner ontwerp gaan om de kamer niet te overweldigen.

Als u een lange eetkamertafel heeft, kunt u 2 kroonluchters gebruiken om de tafel te verlichten. Kies in dit geval lampen die 1/3 van de lengte van de tafel zijn. Centreer elk van deze kroonluchters op de helft van de tafel.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling