Industriële bedden

Er zijn 3 producten
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items

De industriële stijl is te herkennen aan het overheersende gebruik van ruwe materialen zoals hout en metaal. Daarom zal uw industrieel bed een houten structuur hebben en palen in een van deze twee materialen. Met BARAK 7 kiest u voor een mix van materialen, want u vindt een bed in massief hout, met verschillende elementen in metaal.

Het bed: een meubelstuk dat niet mag worden verwaarloosd

Wist u dat de meesten van ons een derde van hun leven in bed doorbrengen? Elke dag gaan we 8 uur slapen! We brengen dus veel tijd in bed door en dit heeft een direct verband met ons comfort 's nachts, maar ook overdag. Zorg er ook voor dat u uw bed goed kiest, want een goede nachtrust is essentieel om overdag volledig functioneel te zijn. Een bed is dus een investering op lange termijn, aangezien u het meestal zo'n 10 jaar zult hebben. Er zijn tegenwoordig allerlei soorten matrassen, binnenvering, schuimrubber, luchtmatrassen, futons, waterbedden - om er maar een paar te noemen... maar ze zorgen niet voor een goede nachtrust zonder een goed bed. En wie beter dan BARAK 7 kan u van het juiste industriële meubilair voorzien?

Een industrieel kwaliteitsbed voor uw gezondheid            

Heb je de laatste tijd moeite met slapen? Draait u heen en weer, wordt u midden in de nacht wakker, of heeft u rugpijn? Het probleem is misschien niet je lichaam, maar waar je lichaam op ligt. Afwijkingen in uw slaaproutine kunnen een teken zijn dat u een nieuwe matras en boxspring moet kopen. Het belangrijkste waar u op moet letten bij het kopen van een bed is comfort. Zolang het bed niet comfortabel is, zult u er niet met plezier op slapen. Een bed is een investering op lange termijn, en u zult het ongeveer 10 jaar hebben. Het moet sterk genoeg zijn om comfortabel te zijn en uw lichaam steun te geven. Bij BARAK 7 zijn onze industriële bedden gemaakt van mango- en acaciahout, houtsoorten die bekend staan om hun stevigheid en kleur en warmte geven aan uw kamer. Om uw slaapkamer perfect in te richten, kiest u voor industriële kwaliteitsmeubelen!

Comfort eerst

Als u geen comfortabele houding kunt vinden, zelfs niet liggend met een goede matras, dan is het probleem waarschijnlijk een slecht bed. Dit betekent niet dat een goed bed uw slapeloosheid of nachtrust zal genezen, maar een ongemakkelijk of ongeschikt bed zal uw nachtrust bemoeilijken. In onze online winkel vindt u wat u nodig hebt in een industriële designstijl die een trendy uitstraling aan de kamer zal geven.

Een industrieel bed

Het industriële bed is een mooie combinatie van massief hout en zwart metaal. Deze materialen doen geen afbreuk aan het comfort. Gemaakt van mangohout, is het hout glad en goed geschuurd en dus gemakkelijk af te stoffen, in tegenstelling tot pallethout. Het zwarte metalen frame voegt een industrieel tintje toe. Het kleurenpalet van de stijlen en het hoofdeinde varieert naar gelang van het model.

Een industrieel bed is een uitnodiging om te dromen en te ontspannen. Een zuiver design in een materiaal van hoge kwaliteit, hout en de geest van de natuur worden zo in ere gehouden. Het is beslist het geheim van een goede nachtrust, een investering die zich terugbetaalt.

Industriële stijl voor uw slaapkamer

Deze decoratietrend heeft geleid tot het verschijnen van bedden in industriële stijl. Dit eenpersoonsbed heeft metalen staanders om een echt eigentijds tintje aan uw interieur te geven. Tussen functionaliteit en echte smaak in interieurdesign, leidt het industriële bed de eigenaar ertoe om de omgeving van zijn kamer in een zeer moderne, eenvoudige en trendy stijl te creëren. U zult een ware meester worden in de kunst van het combineren van kleuren en materialen.

Een schoon uiterlijk

Bedden in industriële stijl zijn per definitie bedden met een strakke uitstraling. De hoofdeinden van industriële bedden passen vaak heel goed in het decor, omdat ze ruimte laten voor decoratie, omdat ze zelf heel eenvoudig en natuurlijk zijn, met dunne stijlen. De woorden die deze stijl het best omschrijven zijn: eenvoud, functionaliteit en design. Doe wat onderzoek en u zult ontdekken dat ijzer samen met hout een warm gevoel geeft en samen veel charme in uw kamer brengt.

Uw design ontwerp

Door te kiezen voor originaliteit, kunt u absoluut onderscheidende elementen vinden om een kamer in te richten die voldoet aan de eisen van de industriële stijl. Afhankelijk van uw behoeften, uw smaak, de configuratie van de kamer, maar ook de beschikbare ruimte, vindt u bij BARAK 7 alle industriële meubelen die het best bij uw behoeften passen. Naast onze vele bedmodellen vindt u bij ons ook kasten in industriële stijl in hout en metaal.

Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling