alt

Badkamermeubel 80 cm - Wave

619,00 €
MB-26161

Beschrijving

Ontdek absolute verfijning met het badkamermeubel uit de Wave collectie. Met een breedte van 80 cm, een hoogte van 59 cm en een diepte van 50 cm biedt dit designjuweeltje de perfecte harmonie van esthetiek en functionaliteit voor je badkamer.

Dit met precisie uit teakhout vervaardigde Wave badkamermeubel belichaamt de natuurlijke elegantie en uitzonderlijke kracht van exotisch hout. De afwerking in teakhout voegt een vleugje tijdloze verfijning toe, terwijl het strakke, moderne ontwerp perfect past bij elke badkamerstijl.

Dit badkamermeubel is slim ontworpen voor een enkele wastafel en benadrukt ruimte en eenvoud. Het is voorzien van een ruime lade onder de wastafel, ideaal om je badkamerbenodigdheden binnen handbereik op te bergen en alles netjes en opgeruimd te houden.

Daarnaast bieden twee laden aan beide uiteinden extra opbergruimte voor je accessoires en schoonheidsproducten. De veelzijdigheid van dit meubel voldoet aan je behoeften door je badkamer efficiënt te organiseren.

Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, met een ongeboord blad zodat je een wastafel naar keuze kunt plaatsen, ingebouwd of vrijstaand. Ontdek ons assortiment stenen wastafels om je meubel te verfraaien en creëer je eigen persoonlijke sfeer. Al onze badkamermeubels zijn uitgerust met "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubel slaat, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk lager wordt. Ook de lades zijn uitgerust met soft-close glijders. Deze sluiten automatisch over de laatste centimeters voor maximaal comfort.

Teakhout onderhouden is kinderspel. Een zachte, licht vochtige doek is alles wat je nodig hebt om de natuurlijke glans te behouden en stof te verwijderen. Vermijd agressieve chemische producten die de schoonheid van het hout kunnen dof maken. Regelmatig gebruik van een speciale houtolie zal de pracht van Teak op lange termijn behouden.

Combineer dit Wave badkamermeubel met de kolom uit dezelfde collectie of kies voor het 140 cm badkamermeubel en creëer een esthetische samenhang en luxe sfeer in je badkamer.

Technische fiche

Breedte: 80 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 59 cm

Gewicht: 28 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling