alt

Badkamermeubel 120 cm - Loft

599,00 €
MB-26151

Beschrijving

Dit 120 cm lange badkamermeubel maakt deel uit van de Loft collectie. Met zijn trendy industriële look en fijne teakhouten afwerking past hij in een hedendaags en minimalistisch interieur.
De Loft-serie wordt gekenmerkt door de prachtige combinatie van teakhout en metaal in een populair stedelijk industrieel ontwerp. Samengesteld uit een metalen structuur met strakke geometrische lijnen, mooi aangekleed met massief hout, biedt deze combinatie stevigheid, duurzaamheid en een ideale esthetiek om een moderne en industriële toets aan uw badkamer te geven.
Dit badkamermeubel, met een blad van 120 cm dat geschikt is voor twee wastafels, heeft één lade. Uw kleine toiletartikelen worden er elegant in verstopt. De metalen structuur biedt niet alleen een trendy industriële look, maar is ook zeer nuttig. U kunt het gebruiken als handdoekenrek, zodat uw handdoeken altijd droog bij de hand zijn.
Gemonteerd geleverd, hoeft u het alleen nog maar te installeren op de plaats van uw keuze. U vindt in onze catalogus ook een ruime keuze aan spiegels en accessoires die met al onze badkamermeubels kunnen worden gecombineerd.
Dit badmeubel moet worden opgehangen. De muurbeugels worden geleverd met een montageplan. Het enige wat niet inbegrepen is, zijn de schroeven en pluggen voor aan de muur.
Dit meubel wordt verkocht zonder wastafels, met een ongeboord blad, zodat u de wastafel(s) van uw keuze kunt plaatsen om in te bouwen of aan de muur te plaatsen. Kom en ontdek ons assortiment stenen wastafels om uw meubilair te verfraaien en uw eigen persoonlijke sfeer te creëren. Uw meubels zullen uniek zijn.
Onze badkamermeubels zijn allemaal voorzien van "soft close" scharnieren. Dit zijn zacht sluitende scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubilair slaat, waardoor het lawaai aanzienlijk wordt beperkt. De laden zijn ook voorzien van soft close lopers. Dit betekent dat ze automatisch sluiten over de laatste centimeters voor uw gemak.
Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege zijn natuurlijke ondoordringbaarheid. Het is een dicht hout, van nature bedekt met een oleohars die het beschermt tegen vocht en water. Dankzij zijn hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het zeer populair in de badkamer.
De Loft collectie omvat ook de 80cm enkele wastafel en de bijpassende kolom.

Technische fiche

Breedte: 120 cm

Diepte: 60 cm

Hoogte: 28 cm

Gewicht: 25,5 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling