alt

Industrieel TV-meubel 190 cm - Manchester

699,00 € 599,00 €-100,00 €
MTV-26024

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Ontdek de ultieme industriële stijl met ons massief houten en metalen TV-meubel uit de Manchester collectie, een boeiend stuk dat je woonruimte zal opfleuren met een dosis authenticiteit. Met een breedte van 190 cm, een hoogte van 60 cm en een diepte van 45 cm belichaamt dit meubel de perfecte balans tussen de kracht van metaal en de warmte van mangohout.

Elk detail van dit TV-meubel is zorgvuldig doordacht om de essentie van industriële stijl te vangen. De mangohouten panelen, met hun natuurlijke nerf en rijke tint, passen harmonieus bij het natuurlijke verroeste metaal, waardoor een opvallend visueel contrast ontstaat dat de rauwe charme van industriële ruimtes oproept.

Het Manchester TV-meubel ziet er echter niet alleen geweldig uit, het biedt ook eersteklas functionaliteit. In de twee ruime eindkasten kun je je benodigdheden discreet opbergen, terwijl de centrale open plank de perfecte plek is voor je multimedia-apparatuur en je favoriete decoratieve stukken. Bovendien voegen de twee lades eronder een vleugje praktisch gemak toe terwijl het strakke uiterlijk behouden blijft.

Je zult het gemak waarderen van de voorgeboorde opening aan de achterkant van het meubel, speciaal ontworpen om multimediakabels te geleiden en perfect weg te werken, zodat je een opgeruimde en esthetisch onberispelijke ruimte hebt.

Om het je gemakkelijk te maken, is dit meubel behandeld met een antivlekkencoating, waardoor duurzaamheid en minimaal onderhoud gegarandeerd zijn. Bovendien wordt het, zoals alle meubelen uit de Manchester collectie, volledig gemonteerd geleverd, zodat je het moeiteloos in je ruimte kunt integreren voor een onmiddellijke transformatie.

De Manchester collectie omvat niet alleen TV-meubels, maar ook een 2-deurs of 4-deurs dressoir, bureau, console, salontafel en wijnkelder dressoir, elk klaar om je ruimte te verrijken met zijn kenmerkende industriële charme.

Technische fiche

Breedte: 190 cm

Diepte: 45 cm

Hoogte: 60 cm

Gewicht: 87 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling