alt

Industriële TV-meubel 150 cm - Manchester

499,00 €
MTV-26023

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Duik in het hart van de industriële esthetiek met het industriële tv-meubel Manchester van massief mangohout en metaal, een sleutelstuk in onze collectie dat je woonruimte zal omtoveren tot een toonbeeld van authentieke stijl. Met een breedte van 150 cm, een hoogte van 60 cm en een diepte van 45 cm belichaamt dit meubel de perfecte fusie tussen de ruwe kracht van metaal en de natuurlijke warmte van mangohout.

Elk element van dit TV-meubel is zorgvuldig ontworpen om de essentie van industriële stijl te weerspiegelen. De mangohouten panelen hebben een rijke nerf en natuurlijke kleur, wat een vleugje comfort toevoegt. Het grijze metaal, opzettelijk vervormd om een verroest effect op te roepen, geeft een onmiskenbare authenticiteit aan het geheel.

Functionaliteit wijkt niet voor design. Met twee ruime kasten die oordeelkundig aan beide uiteinden zijn geplaatst, profiteer je van royale opbergruimte, ideaal om alledaagse spullen in op te bergen en je ruimte georganiseerd te houden. Bovendien bieden de twee open schappen in het midden een elegant platform voor het uitstallen van je favoriete decoratieve items en multimedia-apparatuur. Je zult het gemak waarderen van de twee voorgeboorde gaten aan de achterkant van het meubel, speciaal ontworpen om multimediakabels te geleiden en perfect weg te werken, zodat je een opgeruimde en esthetisch onberispelijke ruimte hebt.

Voor je gemoedsrust is het apparaat behandeld met een antivlekkencoating, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is en zijn industriële pracht behoudt. Onderhoud is probleemloos. Regelmatig afstoffen met een zachte doek is voldoende om de industriële schoonheid te behouden. Bovendien wordt het apparaat voor jouw gemak volledig gemonteerd geleverd. Je hoeft hem alleen maar in je woonkamer te zetten om meteen te genieten van zijn rauwe charme.

De Manchester collectie is niet beperkt tot TV-meubels. Er is ook een dressoir, klein dressoir, bureau, salontafel en wijnkelder dressoir, allemaal ontworpen om je ruimte harmonieus aan te vullen en een samenhangende industriële sfeer te creëren.

Technische fiche

Breedte: 150 cm

Diepte: 45 cm

Hoogte: 60 cm

Gewicht: 63 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling