alt

Industrieel dressoir met deuren antieke afwerking

1 099,00 €
MB-BD09-NATU

Op voorraad

Beschrijving

Dit industriële dressoir is volledig gemaakt van massief hout en bekleed met metaal van de hoogste kwaliteit, en is een van die bijna onverwoestbare meubelstukken.
De structuur is gemaakt van mangohout, wat een stevigheid garandeert die de tand des tijds zal doorstaan, terwijl de afwerking met grijs gepatineerd metaal het een industrieel karakter geeft van het mooiste effect. Een zeer gewaardeerd en evenwichtig bi-materiaal ontwerp.
Mango is een dicht exotisch hout uit India dat bekend staat om zijn grote weerstand. De gebruikte planken zijn onregelmatig en in ruwe staat gelaten. De kleur en het patroon van de snijlijnen variëren naar gelang van de aard van de planken die voor de assemblage zijn gebruikt en geven een zeer helder en warm aspect aan dit meubelstuk.
Dit dressoir is ontegenzeggelijk een veelzijdig opbergmeubel. Met zijn twee massieve metalen deuren, twee opengewerkte metalen valdeuren en talrijke lades van verschillende afmetingen beschikt u over veel praktische opbergruimte.
Het zijn de details van de metalen afwerking die dit dressoir zijn authenticiteit en vintage look geven. De halve maanvormige handgrepen aan de voorzijde van de laden en de scharnieren en grendels op de deuren versterken het tijdloze design. Bovendien zijn alle randen van de meubelen verstevigd met prachtige geklonken metalen hoeken. Een meubelstuk dat generaties lang meegaat.
Geïnstalleerd in de eetkamer, zal het ideaal zijn voor het opbergen van uw vaatwerk. U kunt hem ook in uw woonkamer zetten om uw stereospeaker, uw platen en vinyls of uw boeken in op te bergen.
Het is echt een uitzonderlijk meubelstuk dat past in elk huis in industriële of vintage stijl.
Het is handwerk en elk meubelstuk is uniek.
Het zal perfect passen bij het industriële TV-meubel met antieke afwerking en 4 laden uit dezelfde collectie om een onnavolgbare stijl aan uw woonkamer te geven. Ook verkrijgbaar in carbon afwerking.

Technische fiche

Breedte: 170 cm

Diepte: 50 cm

Hoogte: 95 cm

Gewicht: 128 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
10 Recensies
Excellent 11
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (10)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling