alt

Industriële tafel verstelbaar in de hoogte

1 499,00 € 1 199,00 €-300,00 €

Op voorraad

Beschrijving

Een echt kunstwerk in de industriële stijl, deze eettafel verstelbaar in de hoogte zal perfect zijn voor grote feesten en voor het dagelijkse gezinsleven. Verkrijgbaar in 2 maten, 200 cm of 220 cm, zult u in staat om 8 tot 10 personen in comfort te ontvangen.
U wilt een unieke eettafel? Je hebt het gevonden. Deze industriële tafel is een puur wonder. De schoonheid van het zichtbare tandwielmechanisme op het onderstel van de tafel is bijzonder opvallend. Deze historische herinnering aan industrie en mechanisch vernuft zal uw decoratie opvallen met authenticiteit en charisma.
De zwengel drijft een schroefdraad aan en maakt het mogelijk de hoogte van de tafel in te stellen van 75 cm tot meer dan 100 cm. De poot is volledig van gietijzer. Sommige onderdelen zijn afkomstig van industriële recycling, andere zijn voor uw plezier met de hand gegoten en gevormd. De zwarte metalen structuur is ruw en geeft de tafel een vintage look.
Om zachtheid en authenticiteit te brengen, is het 3 cm dikke bovenblad gemaakt van massief mangohout. Het is behandeld tegen vlekken. Het mangohout is een exotische houtsoort die bekend staat om zijn grote weerstand en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van natuurlijke golvingen en is lichtjes gestreept, een teken van onze ambachtelijke vervaardiging. De bovenkant is niet helemaal plat. Elk van onze eettafels is dus uniek.
U kunt hem gebruiken als mooie eettafel, als hoog werkblad of als bureau om zittend of staand te werken. Van de hoge stoel bistro hout metaal of gecombineerd met een klassieke stoel zoals de vintage lederen stoel - Soho, zullen uw gasten gecharmeerd zijn!
Informatie over levering en montage: De tafel wordt in twee pakketten, op een pallet gespannen, aan de deur geleverd. Daarom is het noodzakelijk om op de dag van de levering versterkingen te voorzien wegens het gewicht van de pakketten. Het eerste pakket weegt +/- 120 kg en meet 154x77x58 cm, het is de poot die al in elkaar is gezet. Het tweede pakket weegt +- 50 kg en meet 206 of 226 x106x9 cm. Het omvat het tafelblad dat op de tafelpoot moet worden gemonteerd. De montage is eenvoudig maar vereist twee personen.

Technische fiche

Breedte: 200 ou 220 cm

Diepte: 100 cm

Hoogte: 75 - 100 cm

Gewicht: 160 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

4.9
24 Recensies
Excellent 26
Goed 2
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (24)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling