alt

Badkamermeubel 120 cm - Bold

1 099,00 €
MB-26137

Op voorraad

Beschrijving

Deze 120 cm lange badkamermeubel maakt deel uit van de Bold collectie. Het is gemaakt van massief teakhout en metaal en zal prachtig staan in een hedendaags interieur.
De serie Bold, sober en trendy, wordt gekenmerkt door een onmiskenbare industriële geest. De structuur van het meubel bestaat uit dikke, massieve metalen platen die op vier stevige poten zijn gemonteerd. Het bovenblad en de fronten van de deuren en laden zijn gemaakt van teakhout. De handgrepen zijn rechtstreeks in het hout gesneden in een pure en minimalistische stijl. De uitzonderlijke afwerking van deze op de loft geïnspireerde collectie en de prachtige combinatie van massief hout en zwart metaal bieden een zeer modieus stedelijk ontwerp.
Dit badkamermeubel, ontworpen voor twee wastafels, is ideaal voor het organiseren van uw badkamer. Het is uitgerust met meerdere opbergruimtes. In het midden vindt u twee lades. Aan elke kant zijn vrije bergruimten verborgen achter scharnierende deuren.

Dit meubel wordt verkocht zonder wastafel, met een ongeboord blad, zodat u de wastafel(s) van uw keuze erop kunt plaatsen. Kom en ontdek ons assortiment stenen wastafels om uw meubilair te verfraaien en uw eigen persoonlijke sfeer te creëren. Uw meubels zullen uniek zijn. De meubelen worden gemonteerd geleverd, u hoeft ze alleen nog maar te installeren op de plaats van uw keuze. U kunt in onze catalogus ook een ruime keuze aan spiegels en accessoires ontdekken die bij al onze badkamermeubels kunnen worden gevoegd.

Onze badkamermeubels zijn allemaal voorzien van "soft close" scharnieren. Dit zijn soft close scharnieren die voorkomen dat de deur tegen het meubilair slaat, waardoor het geluid aanzienlijk wordt beperkt. De laden zijn ook voorzien van soft close lopers. Dit betekent dat ze automatisch sluiten over de laatste centimeters voor uw gemak.

Teak is het meest geschikte hout voor gebruik in vochtige omgevingen vanwege zijn natuurlijke ondoordringbaarheid. Het is een dicht hout, van nature bedekt met een oleohars die het beschermt tegen vocht en water. Dankzij zijn hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen is het zeer populair in de badkamer. Deze exotische houtsoort is de beste keuze vanwege zijn duurzaamheid en zijn esthetische kenmerken: een gladde afwerking en een fijne nerf die in de loop der jaren gouden accenten krijgt.

Onderhoudsadvies: Teakhout vereist eenvoudig en regelmatig onderhoud om zijn schoonheid te behouden. Het is raadzaam watervlekken dagelijks met een droge doek af te nemen om langdurig contact te voorkomen. Voor een grondiger reiniging zijn alleen zeepwater en een synthetische borstel nodig. Gebruik geen bijtende producten of schurende gereedschappen die de vezel kunnen beschadigen.

De Bold-collectie omvat ook een bijpassende kolom.

Technische fiche

Breedte: 120 cm

Diepte: 55 cm

Hoogte: 80 cm

Gewicht: 53 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

  • Recensies (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling