alt

Groot industrieel wandrek

999,00 €
MH-SWSL-21

Op voorraad

Beschrijving

Dit ongelooflijk wandrek is bedoeld voor mensen die niet bang zijn om te pronken met een ruwe, strakke industriële stijl. Het massief mangohouten ontwerp geeft het een ietwat rustieke uitstraling, maar wij verzekeren u dat dit meubelstuk bijna onverwoestbaar is en letterlijk generaties lang mee zal gaan.
Het bijzondere van dit rek is zijn modulariteit, dankzij de 6 planken van 75 cm lang en 31 cm diep, die op een heel eenvoudige manier naar wens kunnen worden geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen is de pinnen die de planken ondersteunen in een gat op de staanders te schuiven. Het maakt dus een meer optimale praktische opslag mogelijk en past zich aan aan de hoogte van de voorwerpen die u in uw huis wilt uitstallen.
De structuur van deze boekenkast is gemaakt van massief hout, behandeld en gebeitst met een middenbruine vernis. De industriële look wordt versterkt door de toevoeging van verschillende metalen onderdelen die de plank op subtiele wijze aankleden, zoals metalen klampen, twee verstevigingsstaven en elegante hoekbeugels die de basis van de poten verstevigen en stabiliseren.
Mangohout is een dichte exotische houtsoort uit India die bekend staat om zijn grote weerstand. De gebruikte planken zijn onregelmatig en hebben een ruw uiterlijk. De kleur en het patroon van de snijlijnen variëren naar gelang van de aard van de voor de assemblage gebruikte planken. Elk meubelstuk is handgemaakt en uniek.
Stel u dit meesterwerk voor in uw woonkamer, kantoor of eetkamer... Het zal een echte aanwinst zijn in een vintage, rustieke of industriële inrichting en zal unaniem gewaardeerd worden door uw gasten. Multifunctioneel, het wordt beschouwd als een echte opslageenheid die zowel praktisch als esthetisch is.
Voor een betere bescherming tijdens het transport wordt dit wandrek te monteren geleverd. De montage is vrij eenvoudig maar vereist 2 personen. Al het nodige materiaal voor de montage wordt meegeleverd, met uitzondering van de schroeven en pluggen voor de bevestiging aan de muur. Om een goed onderhoud van de plank te garanderen, moet u de schroeven kiezen die aangepast zijn aan uw soort muur (pleisterwerk, beton, hout,...)
Dit rek wordt geleverd in 2 pakketten. De eerste doos is 47x30x208 cm en de tweede doos is 86x62x38 cm.

Veroverd door zijn nostalgische charme? U zult onze industriële dienwagen met natuurlijke afwerking zeker waarderen.

Technische fiche

Breedte: 178 cm

Diepte: 31 cm

Hoogte: 200 cm

Gewicht: 58 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
4 Recensies
Excellent 4
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling