Les livraisons aux particuliers pourront reprendre en Belgique et en France, à l’exclusion des départements 09, 67, 68, 90 et de la Corse, à partir du vendredi 03.04
Les délais normaux de livraison pourraient être prolongés afin de réaliser les livraisons prioritaires (alimentaire, santé, hygiène).
Prenez bien soin de vous et des autres. L’équipe de BARAK 7.

Hoekrek "Fifties"

89,00 €
HOF-MH-18015

Op voorraad

Beschrijving

Mogen we je hierbij ons prachtig hoekrek "Fifities" voorstellen?! Er zijn zoveel verloren, ongebruikte of ontoegankelijke hoeken in een huis en dit vintage hoekrek "Fifties" is juist ontworpen om dit probleem op te lossen. De hoofdstructuur bestaat uit een lattenstructuur in natuurlijk ruw metaal op enkele centimeters afstand. De twee zijden van het hoekrek staan​loodrecht op elkaar en kunnen elke aan een hoekwand worden bevestigd. De drie draagplanken daarentegen zijn vervaardigd uit natuurlijk mangohout. Elke dikke en stevige draag werd in een kwart cirkel gesneden om zich perfect in de hoek van elke kamer te positioneren.

Wat opmerkelijk en vrij uniek is enerzijds dat de metalen structuur scharnieren bezit die op de kruising van de twee ruw metalen panelen aangebracht werden en anderzijds dat de drie draagplanken planken langs één kant kunnen worden ’opgevouwen’. Het vintage hoekrek "fifties" kan je dus plooien, opslaan of makkelijk naar een andere woonkamer van het huis verplaatsen.

Het vintage effect en zelfs de jaren vijftig look worden verzekerd door de gebruikte materialen: ruw metaal en natuurlijk mangohout. Gemakkelijk te onderhouden, gewoon even met een droge doek afstoffen.

Dit hoekrek is iets meer dan een meter hoog en kan worden gebruikt om boeken op te plaatsen, maar ook vooral decoratieve vintage-stijl objecten die perfect passen met de rest van de kamer, of het nu je eetkamer, je woonkamer, je keuken, je slaapkamer en waarom niet je inkomhal is. Alle opties staan open, de keuze is aan jou!

Technische fiche

Breedte:
40 cm

Diepte:
30 cm

Hoogte:
102 cm

Gewicht:
3 kg


Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Hoekrek "Fifties"

Hoekrek "Fifties"

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling