Vintage dressoir teak "Singulier"

402,33 €
HOF-MB-18004

Op voorraad

Verwachte leverdatum : 23/12/2019

Beschrijving

Dit vintage teakhouten dressoir toont een typisch industriële stijl die erg wordt gekenmerkt door zijn structuur in verouderd metaal. De vintage kant komt van de twee lamellendeuren in natuurlijk teakhout, prachtig decoratief. Als beide deuren opengaan, verschijnen er twee grote metalen planken die sterk genoeg zijn om voorwerpen of boeken in te bergen, voorwerpen die vaak zwaar zijn. De mooie licht gepatieerde lameldeuren, geven een te gekke charme aan deze vintage dressoir. Dit dressoir heeft ook geen conventionele voeten, het rust op vier wielen in zwart verouderd metaal. Deze soms nuttige en zeker originele wielen maken deze dressoir ook makkelijk mobiel.

Wat het onderhoudbetreft, al het geselecteerde en door BARAK7 gebruikte hout wordt vlekbestendig behandeld en vereist de metalen (onder)delen even af te stoffen.

Dit meubel is kleiner en korter dan het vintage teakhouten dressoir "nostalgie" en vindt zijn plaats in elke woonkamer. En waarom niet opteren voor het duo? Als de grootte van de ruimte het toelaat, kan het perfect overeenkomen met het teakhouten dressoir "nostalgie". In een eetkamer kan je er borden in bewaren, in een woonkamer of slaapkamer kan je er boeken in bergen. De hele familie zal zijn nut wel vinden in deze teakhouten vintage meubels Singulier.

Deze meubels met strakke lijnen, zonder enige franje, gefabriceerd uit ruw materiaal heeft een tijdloze uitstraling die perfect past bij de criteria van de industriële meubelen zoals we ze ons voorstellen in de New-Yorkse lofts van de jaren 70. Ze vertellen een verhaal en zullen alle liefhebbers van vintage industriële stijl tevreden te stellen.

In dezelfde teak vintage serie biedt BARAK7 ook vintage lage tafel "retro" aan die perfect past bi dressoirs in vintage stijl.

Technische fiche

Breedte:
85 cm

Diepte:
40 cm

Hoogte:
95 cm

Gewicht:
45 kg

Recensies

Kwaliteit 
29-06-2019

Buffet

Bien reçu mes deux buffets, j adore , emballage parfait. Merci Barak7

  Schrijf uw recensie

  Vintage dressoir teak "Singulier"

  Vintage dressoir teak "Singulier"

  ONZE GARANTIES

  Atout 1
  Originele creaties, edele materialen, een stijl
  Atout 2
  Een klantenservice ter jouwer beschikking
  Atout 3
  Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
  Atout 4
  Een opslagdienst voor jouw bestelling