Les livraisons aux particuliers pourront reprendre en Belgique et en France, à l’exclusion des départements 09, 67, 68, 90 et de la Corse, à partir du vendredi 03.04
Les délais normaux de livraison pourraient être prolongés afin de réaliser les livraisons prioritaires (alimentaire, santé, hygiène).
Prenez bien soin de vous et des autres. L’équipe de BARAK 7.

Lage vintage tafel Enfilade

429,00 € 219,00 € -210,00 €
HOF-TABLEB-18016

Op voorraad

Beschrijving

Deze koffietafel met een hoogte van 45 cm vindt haar plaats temidden van je fauteuils en sofa’s. Heel haar structuur is in teak, mooie planken in natuurlijk hout, vlekbestendig behandeld zoals al het door BARAK7 gebruikte hout. Het is een grote doos van 1 m bij 60 cm, de achterkant is gesloten en de voorkant is afgesloten met twee schuifdeuren. Het geheel rust op vier metalen poten, schuin geplaatst en zeer stabiel.

Deze prachtige schuifdeuren bevatten houten frames en het interieur draagt fijn grijs metalen gaas. Het gaas is zo fijn dat je er niet doorheen kunt kijken. De opbergruimte is ruim en gemakkelijk te gebruiken om de recentste tijdschriften van de maand in weg te bergen op te slaan of de afstandsbediening van je tv. De handgrepen of eerder vingergaten op elk uiteinde van de deuren zijn gemaakt van grijs metaal. Het voordeel van schuifdeuren eerder dan deuren met scharnieren zoals vaak het geval is, is hun kleiner formaat. Wanneer een kamer klein is of de ruimte tussen twee meubels beperkt is, zoals in geval de salontafel zeer dicht bij fauteuils of sofa’s wordt geplaatst, is dit natuurlijk de ideale oplossing. Een sterk punt voor de vintage koffietafel "Enfilade" die bij meer dan één in de smaak zal vallen!

Het grote teakhouten dienblad (1 m x 60 cm) is geschikt voor een paar mooie decoratie objecten of een grote trendy kaars op te plaatsen en vooral de glazen van je vrienden die je thuis voor een aperitief of je verjaardag uitgenodigd hebt.

Deze lage tafel waarvan de onderkant gesloten is, kan ook dienen als bijzettafel of -meubel tegen een muur. Alle woonkamers van een huis in vintage stijl bieden plaats aan deze multifunctionele vintage salontafel.

Technische fiche

Breedte:
100 cm

Diepte:
60 cm

Hoogte:
45 cm

Gewicht:
35 kg


Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Lage vintage tafel Enfilade

Lage vintage tafel Enfilade

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling