Les livraisons aux particuliers pourront reprendre en Belgique et en France, à l’exclusion des départements 09, 67, 68, 90 et de la Corse, à partir du vendredi 03.04
Les délais normaux de livraison pourraient être prolongés afin de réaliser les livraisons prioritaires (alimentaire, santé, hygiène).
Prenez bien soin de vous et des autres. L’équipe de BARAK 7.

Industrieel bureau met raderwerk

1 099,00 € 899,00 € -200,00 €
U-DESK-17035

Op voorraad

Beschrijving

In een retro-chique vintage stijl trekt dit industrieel geïnspireerde bureau met raderwerk duidelijk de aandacht. Dit uitzonderlijke bureau zal ongetwijfeld de karaktervolle touch in je werkruimte brengen! Vergelijkbaar met het mecanisme brengt een idee een ander mee, zo draaien de metalen tandwielen door de eenvoudige activatie van de zwendel. De speelse kant is aanwezig, zelfs tijdens het werken! De vorm van dit karaktervolle design is geïnspireerd op het Paisley motief, of cashemire patroon, en geeft het de juiste klasse en elegantie. Het is ook de ideale werkpositie om het essentiële bij de hand te hebben. De verschillende materialen vormen het contrast tussen de metalen structuur, zware robuuste en massieve houten poten en het glazen dekblad dat het meubilair als geheel lichter laat lijken. Resoluut industrieel brengt dit raderwerk bureau finesse van een gewaardeerde interieurinrichting in perfecte harmonie met de vintage stijl. Top van luxe is uiteraard dit bureau te vergezellen van de lage tafel met raderwerk, een zwarte design of lederen stoel voor een winnende combinatie!

Technische fiche

Breedte:
170 cm

Diepte:
85 cm

Hoogte:
73 cm

Gewicht:
80 kg


Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Industrieel bureau met raderwerk

Industrieel bureau met raderwerk

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling