Les livraisons aux particuliers pourront reprendre en Belgique et en France, à l’exclusion des départements 09, 67, 68, 90 et de la Corse, à partir du vendredi 03.04
Les délais normaux de livraison pourraient être prolongés afin de réaliser les livraisons prioritaires (alimentaire, santé, hygiène).
Prenez bien soin de vous et des autres. L’équipe de BARAK 7.

Wandflessenhouder koevacht

59,00 € 49,00 € -10,00 €
M-DECO-17020

Op voorraad

Beschrijving

De wandflessenhouder in koevacht is decoratief, origineel en nuttig. Hij bestaat uit vijf horizontale kokers om de flessen bij kamertemperatuur op te slaan. Elke koker maakt het mogelijk om een​fles wijn op te slaan van klassieke grootte en diameter met een inhoud van 75 cl. Een uitgesneden cirkel in het midden van elke koker laat toe het flesetiket makkelijk te lezen zonder de fles er moeten uit te halen. Deze wandflessenhouder kan je stevig ophangen aan de muur van een keuken of eetkamer. De bevestiging moet wel het gewicht van vijf volle flessen wijn dragen. Het is een authentiek decoratief object gemaakt van echt koeienhuid. Bijzonder bij deze geweldige wandflessenhouder is de afwisseling tussen natuurlijk glad leer en tweekleurige bruine en blanke koeienhuid. Dit decoratieve object is een origineel en praktisch cadeau-idee van het mooiste effect in een rustieke, industriële, landelijke of berginterieur. Een mooi alternatief op de meer conventionele metalen flessenhouders.

NB: De wandflessenhouder wordt verkocht zonder de flessen wijn! ;-)

Technische fiche

Breedte:
0 cm

Diepte:
0 cm

Hoogte:
0 cm

Gewicht:
0 kg


Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Wandflessenhouder koevacht

Wandflessenhouder koevacht

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling