L’équipe de BARAK’7 déménage ! Pendant ce temps, nous suspendons provisoirement les nouvelles commandes. Elles reprendront le mardi 29.10
Les commandes déjà passées seront traitées normalement.

Plooibare Vintage lederen bijzet kruk SMART

69,00 €
M-CHAIRT-17016

Beschrijving

Alleenstaand of in combinatie met de metalen en lederen stoel Vintage SMART te gebruiken, deze extra leren kruk is sowieso de ideale aanvulling voor een vintage decor. Deze rétro kruk is al even compact als stijlvol en vindt zijn plaats in een woonkamer, een kantoor of leeszaal. Het leer werd speciaal behandeld om een unieke vintage look te verkrijgen en de stiksels doen dan weer aan een rugbybal denken. Bovendien is deze kruk verticaal opvouwbaar voor makkelijke opberging. Hij kan in je interieur dienen als bijzet of als poef. Zelfs al is deze vintage kruk compact, zijn stevigheid is gegarandeerd door de sterke zwartmetalen poten en opgevulde zit, pure antieke stijl! De licht gebogen lederen zit biedt ook goede ondersteuning, zelfs voor kinderen.

Behandeling: Om een dagelijks gebruikscomfort te bieden werd het leer ook tegen vlekken behandeld en kan zo vele jaren veilig gebruikt worden. Het leer zal met de tijd wat effener worden wat de vintage look nog zal versterken.

Technische fiche

Breedte:
50 cm

Diepte:
45 cm

Hoogte:
47 cm

Gewicht:
8 kg

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Plooibare Vintage lederen bijzet kruk SMART

Plooibare Vintage lederen bijzet kruk SMART

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling