L’équipe de BARAK’7 déménage ! Pendant ce temps, nous suspendons provisoirement les nouvelles commandes. Elles reprendront le mardi 29.10
Les commandes déjà passées seront traitées normalement.

Lederen Patchwork Chesterfield sofa driezit

1 239,00 €
M-COUCH-17015

Beschrijving

Grote broer van de Chesterfield fauteuil in patchwork leer, deze Chesterfield sofa wordt het pronkstuk van je salon. Met respect voor de codes van de traditionele Chesterfield canapé geeft het lederen patchwork een unieke vintage look! Elk lapje leer van de rugleuning en van de zijelementen werd zorgvuldig geselecteerd om een unieke Chesterfield zitbank met de hoogste kwaliteit leer te vervaardigen. De zichtbare naden doen je hierbij zeker aan haute couture modellen denken. Of het nu is om er languit over de hele lengte je zondag in door te brengen of voor een avondje met vrienden, deze Chesterfield sofa voldoet aan alle eisen. De zachtbruine kleur van het leer brengt een warme vintage touch in je woonkamer. Bijzondere aandacht werd besteed aan de opvulling van de kussens. In tegenstelling tot veel Chesterfield banken in de markt vind je met dit model een ideale stevigheid voor een zijdezachte en comfortabele zit.

Behandeling: om het comfort bij het dagelijks gebruik te bieden, is het leer van de bank behandeld tegen vlekken. Je kunt het veilig gebruiken voor vele jaren. Het leer zal na verloop van tijd wat glanzen wat het unieke karakter van je Chesterfield sofa nog versterkt.

Hoogte van de zitting: 46cm

Technische fiche

Breedte:
190 cm

Diepte:
80 cm

Hoogte:
75 cm

Gewicht:
68 kg

Recensies

Kwaliteit 
19-10-2018

Canapé Schesterfiels

Magnifique, bonne assise.
Nous en avons acheté 2 sans regret.
Petit bémol la livraison...

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie

Lederen Patchwork Chesterfield sofa driezit

Lederen Patchwork Chesterfield sofa driezit

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling