alt

Hout en metaal industriële TV-meubel 200 cm - Paris

749,00 €
MTV-26014

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek dit 200 cm TV-meubel uit de Paris collectie, een iconisch stuk industrieel design dat charme en functionaliteit toevoegt aan je entertainmentruimte. Met zijn royale afmetingen van 200 cm breed, 50 cm hoog en 55 cm diep biedt dit TV-meubel voldoende ruimte voor je TV en elektronische apparaten, terwijl het een eigentijdse en elegante sfeer creëert in je woonkamer.

Dit TV-meubel is zorgvuldig vervaardigd van massief mangohout en hoogwaardig metaal en belichaamt de perfecte mix van industriële stevigheid en esthetische aantrekkingskracht. Het massieve mangohout geeft het meubel een uitzonderlijke duurzaamheid en onvergelijkbare natuurlijke schoonheid, terwijl de zwarte metalen accenten een authentiek, modern tintje aan het uiterlijk geven.

Dit TV-meubel is ontworpen om op ingenieuze wijze aan al je opbergbehoeften te voldoen. Aan de linkerkant verbergt een schuifdeur een grote, ruime ruimte, ideaal voor het opbergen van omvangrijke elektronische apparatuur of het verbergen van grote voorwerpen. In het midden bieden twee brede planken georganiseerde ruimte voor je multimedia-apparaten, spelconsoles of filmcollecties. Je kunt er ook speciale decoratieve items laten zien om een warme, persoonlijke sfeer te creëren.

Aan de rechterkant bieden twee zwarte metalen lades extra opbergruimte voor je waardevolle spullen of persoonlijke bezittingen, zodat je entertainmentruimte perfect georganiseerd en opgeruimd blijft.

Het schoonmaken van dit tv-meubel is eenvoudig. Een zachte doek is alles wat je nodig hebt om stof te verwijderen en het natuurlijke uiterlijk te behouden. Dankzij de beschermende vernisafwerking op waterbasis is dit TV-meubel vlekbestendig, waardoor het gemakkelijk dagelijks schoon te maken en te onderhouden is.

Om je interieur compleet te maken bestaat de Paris collectie ook uit een bijpassende salontafel, dressoir en kleine buffetkast, allemaal gemaakt in dezelfde elegante industriële stijl. Dankzij hun esthetische consistentie kun je met deze meubels een perfecte harmonie creëren in je woonruimte en een opvallende, moderne touch toevoegen aan je interieurontwerp.

Kies het tv-meubel uit de Paris collectie en voeg een vleugje verfijnd industrieel karakter toe aan je entertainmentruimte.

Technische fiche

Breedte: 200 cm

Diepte: 55 cm

Hoogte: 50 cm

Gewicht: 65 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
2 Recensies
Excellent 2
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (2)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling