Les livraisons aux particuliers pourront reprendre en Belgique et en France, à l’exclusion des départements 09, 67, 68, 90 et de la Corse, à partir du vendredi 03.04
Les délais normaux de livraison pourraient être prolongés afin de réaliser les livraisons prioritaires (alimentaire, santé, hygiène).
Prenez bien soin de vous et des autres. L’équipe de BARAK 7.
Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Industrieel dressoir Chic grey

805,66 € 705,66 € -100,00 €
VIL-MB-18005

Dit product is niet meer op voorraad

Beschrijving

Het buffet van de industriële collectie "Chic grey" is uiterst origineel. BARAK7 introduceert namelijk als nieuw element een ruitvormig gaas in grijs metaal. Dit meubel in mangohouten grijze afwerking bestaat uit een groot houten blad. De hele voorkant is ingelijst door een ruwe metalen structuur dat een chic industrieel effect verzekerd! Deze bestaat uit drie laden in grijs metaal met metalen handvatten. Onder elke lade bevindt zich een ingelijste deur van onbewerkt metaal die twee opslagplanken in mangoboom verbergt. De linker en rechter deuren zijn ook van hout. Alle originaliteit van dit meubilair komt echter van de centrale deur die is gemaakt van een ruw metalen frame met een raster met diamantstructuur. Dit raster, volledig transparant, laat toe om de twee opbergvakken te zien, zelfs met gesloten deur. De transparantie van deze centrale deur brengt veel subtiliteit aan het meubel.

Heel dit dressoir van de ’Chic grey’ industriële collectie is gebaseerd op een mooie en fijne metalen structuur. Dit meubilair vindt zijn plaats in een woonkamer, in een keuken of een eetkamer. In een TV-lounge past het perfect bij de ’Chic grey’ TV meubel. In een chique industriële keuken vindt deze dressoir zijn plaats bij de buffetkast of de salontafel van dezelfde collectie.

Mangohout is makkelijk schoongemaakt met een droge, stofdichte doek. Het is niet nodig om reinigingsproducten te gebruiken. Het hout dat wordt gebruikt in BARAK7-meubels is natuurlijk en is zeer gemakkelijk te onderhouden. De houten afwerking van de grey en light collectie is identiek. Het hout is grijzig. Het heeft een uitgesproken grijze tint en kan wat houtreflecties vertonen afhankelijk van het omgevingslicht.

Technische fiche

Breedte:
153 cm

Diepte:
40 cm

Hoogte:
95 cm

Gewicht:
79 kg


Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Industrieel dressoir Chic grey

Industrieel dressoir Chic grey

ONZE GARANTIES

Atout 1
Originele creaties, edele materialen, een stijl
Atout 2
Een klantenservice ter jouwer beschikking
Atout 3
Een high level leveringsdienst, op palet, voor een maximum veiligheid
Atout 4
Een opslagdienst voor jouw bestelling