alt

Gebleekte etnische Indiase console

449,00 €
KRA-CONSO-19156

Dit product is niet meer op voorraad

Abonneer je op indien voorradig
Het laden

Beschrijving

Dompel jezelf onder in een reis door de tijd en cultuur met onze etnische Indiase consoletafel van massief gebleekt mangohout. Dit fascinerende stuk, met de hand gesneden uit massief mangohout, belichaamt de tijdloze elegantie en authentieke schoonheid van India. Met een breedte van 120 cm, een hoogte van 76 cm en een diepte van 55 cm past deze console perfect in verschillende ruimtes, van gangen tot woonkamers en slaapkamers.

Elk detail van deze console is een eerbetoon aan het nauwgezette vakmanschap en de rijke geschiedenis van India. Het massieve mangohout, gekozen om zijn stevigheid en natuurlijke schoonheid, wordt versterkt door een gebleekte Indiase stijl die de natuurlijke kleur van het hout subtiel onthult. Elke ronding en elk uitgesneden patroon vertelt een uniek verhaal, waardoor een functioneel kunstwerk ontstaat dat traditie en moderniteit combineert.

Met zijn royale afmetingen biedt deze console praktische opbergruimte zonder zijn esthetische aantrekkingskracht op te offeren. De perfect uitgebalanceerde afmetingen maken deze console tot een veelzijdige keuze voor het maximaliseren van de opslagruimte in je woonruimte en het toevoegen van een uniek esthetisch tintje.

Elk stuk is met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Het is daarom uniek en heeft zijn eigen nuances.

Het meubel wordt gemonteerd geleverd, dus er is geen montage nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het installeren in de kamer van je keuze en genieten.

Maak je visie van India in je huis compleet door onze volledige collectie te verkennen. Met bijpassende stukken zoals het grote massief Indiase dressoir, de salontafel en het TV-meubel kun je een esthetische samenhang creëren die het artistieke en culturele erfgoed van India weerspiegelt.

De Indiase console van massief mango is veel meer dan zomaar een meubelstuk: het is een uitnodiging om de magie en verfijning van het oude India in elke hoek van je leefruimte te laten doordringen.

Technische fiche

Breedte: 120 cm

Diepte: 55 cm

Hoogte: 76 cm

Gewicht: 45 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
3 Recensies
Excellent 3
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (3)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling